VEELGESTELDE VRAGEN

De IJskadokaart doet er alles aan om jouw vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden. Hieronder tref je een aantal veel gestelde vragen aan met de bijbehorende antwoorden.

Indien jouw vraag of het antwoord hieronder niet staat vermeld, neem dan gerust contact op met de IJskadokaart via het contactformulier.

Cards image

De IJskadokaart heeft een waarde van € 2,50 of € 7,50 welke eenmalig vrij te besteden is bij één van de deelnemende locaties. Een overzicht van de deelnemende locaties vind je hier. Kies jouw favoriete ijsjes en lever de kadokaart in.

Heb je meer besteed? Dan kan je op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Indien je minder besteedt, vindt er helaas geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

De IJskadokaart is door heel Nederland te besteden bij de deelnemende ijsverkoop locaties. Bekijk het overzicht hier.

Nee, je kunt de IJskadokaart niet in combinatie met andere (kortings)acties en/of aanbiedingen gebruiken, tenzij de betreffende locatie anders aangeeft.

De IJskadokaart wordt eenmalig verstrekt. Daarom is het helaas niet mogelijk om een nieuwe kadokaart aan te vragen.

Ja, de IJskadokaart is éénmalig in zijn geheel te besteden binnen de geldende verzilvertermijn. Indien je niet de volledige waarde van de kaart besteedt, vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

Het saldo van de IJskadokaart is altijd € 2,50 of € 7,50 en dient in één keer besteed te worden binnen de geldende verzilvertermijn. De einddatum van jouw IJskadokaart vind je op de achterkant van de kaart. Staat er geen 'geldig tot'-datum op de kaart? Dan kan je de geldigheid ook controleren via de geldigheidschecker op de homepage.

Aan de IJskadokaart zijn geen extra kosten verbonden. De IJskadokaart heeft een waarde van € 2,50 of € 7,50. Dit wordt altijd op de kaart of de e-voucher gecommuniceerd. 

Heb je meer besteed? Dan kan je op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen.

Het is niet mogelijk de IJskadokaart in te wisselen voor geld of een ander arrangement.

De IJskadokaart is 2 jaar geldig na uitgifte, tenzij anders vermeld. De einddatum van jouw IJskadokaart vind je op de achterkant van de kaart. Staat er geen 'geldig tot'-datum op de kaart? Dan kan je de geldigheid van jouw IJskadokaart ook controleren via de geldigheidschecker op de homepage. Na het verlopen van jouw IJskadokaart vindt er geen restitutie plaats.

De verzilvertermijn van de IJskadokaart is 2 jaar. Na deze 2 jaar is het niet mogelijk om de geldigheid van jouw kaart te verlengen.

De IJskadokaart is hier beschikbaar als e-voucher. Fysieke kaarten zijn binnenkort beschikbaar voor losse verkoop. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor B2B? Neem contact op met Touch Incentive via sales@touchincentive.com

Wil jij jouw locatie aanmelden als acceptant voor de IJskadokaart? Lees hier eerst meer over de deelname aan de Verskadokaart of schrijf je direct in via het online inschrijfformulier.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@ijskadokaart.nl.